Om oss

Vilka är vi

Allinc ägs och är grundat av personer med lång erfarenhet från resebranschen. Vi drivs av att hjälpa dig som kund att få möjlighet att komma iväg på en bekymmerslös semester där du får koll på vad resan kommer att kosta redan vid bokningstillfället!

Vi jobbar tätt med våra samarbetspartners för att försäkra oss om att du som resenär alltid får bästa tänkbara service och valuta för dina pengar. Självklart har vi ställt resegaranti till kammarkollegiet, vilket gör att du som kund kan känna dig helt trygg då pengarna är skyddade från första inbetalningen tills resan är genomförd. Vi anstränger oss lite extra för att du ska få ut det lilla extra av din välförtjänta semester resa!

Ägare och styrelse:

Mats Kalles (VD Allinc)
Tidigare Försäljningschef på TravelPartner och Sales Manager på Ticket. Förflutet som reseledare och platschef på Apollo.

Mattias Sesemann (Styrelseordförande)
Mycket stor erfarenhet från ledande befattningar i resebranschen. Ägare och investor i ett flertal bolag i olika branscher.

Magnus Hyltingö Magnus är en affärsängel som investerar i icke börsnoterade bolag. Magnus är involverad i ett 20 tal bolag.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Gilla oss på Facebook
och få unika erbjudanden
-Inför en charterresa 1962 till Gran Canaria fick svenskarna följande packråd: "Smoking och aftonklänning är frivilliga - mörk kostym går bra överallt." Sedan dess har det hänt en del.
Bolagsfakta:
Go Allinc AB
C/O Blueberry Innovation Sweden
Olof Palmes gata 23 4tr
111 22 Stockholm
Organisationsnummer: 556871-9529 Momsreg.nummer:SE556871952901