Kundtjänst

Tveka inte att kontakta oss, vi (bla Ulrika, Lottie och Mats) står redo till din tjänst!

Kontakta oss

Telefonsupporten har under sommaren öppet vardagar kl. 09.00 till 12.00. Övrig tid hänvisar vi till epost.

Mail info@allinc.se
Tel 08-684 055 00

Allincs växel är öppen mellan kl. 10.00-16.00 alla helgfria vardagar.

Vi ber er att i första hand kontakta oss via e-post. Vi besvarar e-post i tur ordning även utanför telefontiderna. Kontakta oss via info@allinc.se så återkommer vi så fort vi kan.

Gruppresor

Vi hjälper dig gärna att boka en resa för företaget, kompisgänget eller den stora familjen. En gruppresa är för ett sällskap på över 9 personer.

-All inclusive är bekvämt - du behöver inte ta fram plånboken på hela semestern.
Att välja All inclusive för en grupp är alltid lönsamt och mycket uppskattat av deltagarna i gruppen. Det möjliggör för även de med begränsad ekonomi att följa med på resan då inga kostnader tillkommer på plats. Perfekt för studentresor, företagsevenemang och resor över generationsgränserna.

Självklart kan vi hjälpa till att ordna konferensrum och aktiviteter på plats, allt enligt era önskemål! Vid en gruppbokning är om- och avboknings- samt betalningsvillkoren generösare än för individuella resenärer, dock blir det aldrig billigare att boka en gruppresa än att boka in individuella resenärer på www.allinc.se.

De priser som finns på siten avser individuella resenärer och finns i ett begränsat antal, man kan alltså inte räkna med att samma pris som visas på siten för två personer gäller om man är en större grupp.

Vi ser fram emot att hjälpa er!

Kontakta oss för en offert info@allinc.se eller 08-684 055 00

Ange antal personer, avreseort, datum, resmål och en ungefärlig budget för resan. Ju mer information vi får desto bättre offert kan vi erbjuda.